dissabte, 26 de maig del 2012

Notícia

Ahir a la vesprada (era a Vila-real) es van donar els premis Maig de narrativa curta dins els actes de la  Fira del llibre.
Us he de dir que hi vaig presentar un relat breu titulat "Fang a les mans" el qual va ser declarat 2n premi en aquests "Premis Maig" de Vila-real.
Com deia al començament, ahir a les 19 h. es van lliurar a la carpa instal.lada al bell mig de la Plaça Major i envoltada de més de 10 stands de les llibreries de la ciutat on es celebrava la Fira del llibre. Va entregar els premis el regidor de normalització lingüística i tradicions el Sr. Paqual Batalla.
La plaça estava plena de gent i va ser un acte curt, però intens, voldria destacar l'escrit que el jurat va dir del meu treball: "El conte finalista de la setzena edició dels premis Maig de narrativa breu destaca sobretot per la cura extraordinària del llenguatge, per una prosa precisa, a estones de caire poètic. I també per la reivindicació del paisatge, i del paisatge de la infantesa i l'adolescència en concret, com la millor, sinó l'única pàtria possible". Després de l'entrega dels premis hi va haver un petit concert de música (al País Valencià no podia ser d'altra manera) a càrrec de les seccions de trompeta i saxo de l'Orfeu.


1 comentari: