dissabte, 13 de juliol de 2013

Notícia

Dissabte passat dia 6 de juliol es va celebrar a Cornudella de Montsant les sisenes jornades literàries que organitza amb tota la il.lusió i entusiasme el nostre amic Jesús M. Tibau. Com cada any, diferents autors presenten les seves novetats literàries en un marc molt bonic com és el Teatre Íntim de Cornudella.

Enguany, a part dels autors que vam presentar els seus llibres, vam poder presentar també la revista "Lo Violí" de la qual en sóc membre del Consell de Redacció, i que junt al Jaume Borràs, vaig presentar als assistents a l'acte la nostra revista cultural d'àmbit comarcal "Lo Violí".
L'acte va ser molt amè i agradable, a part de les presentacions dels autors, en  Jordi Llavina, Roger Vilà, Genís Sinca, Yannick García, Josep Manel Vidal, Àngel Lluís Carrillo i Glòria Llobet; el mateix Jesús M ens va oferir "Relats al recer d'una guitarra" acompanyat pel músic David Espinós. Per tal de celebrar el centenari de Salvador Espriu entre llibre i llibre, l'Anton Dalmau recitava poemes del mateix Espriu.


1 comentari:

 1. tenim un somni,
  si tambe es el vostre...
  us convidem a participar a aquest blog:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  us hi esperem !!

  ResponElimina