dilluns, 25 de novembre del 2013

Notícia

Presència a Cardedeu

Divendres passat dia 15 de novembre vaig estar a Cardedeu a la presentació d’una exposició del meu amic Josep Barjuan anomenada “Art i vi” sobre els projectes duts a terme en aquests darrers quatre anys junt a diversos artistes de diverses disciplines com són la pintura, la música o la literatura.

El lloc era molt agradable, la Capella de Sant Corneli de Cardedeu, on hi havia mostres dels diferents projectes fets, entre els quals n’hi ha dos en els quals jo hi he participat. Aquests són “Les cares del vi” i el darrer “Mots de vi” i del qual ja us vaig comentar, hi ha editat un CD amb les músiques, les lletres i els dibuixos del projecte.

En l’acte de la inauguració hi vam ser presents les quatre persones que vam participar en aquest darrer projecte: En Gabriel Pena, En Gerard Marsal, En Josep Barjuan i jo mateix.
Després de les paraules de rigor de l’alcaldessa de Cardedeu, en Josep Barjuan va fer una explicació de l’exposició i va anar desgranant els projectes un a un fins arribar al darrer, “Mots de vi”, i vam fer una petita mostra del projecte recitant dos narracions per part d’En Grabiel i tres poemes meus, un del projecte “Les cares del vi” i les altres dos del darrer projecte. Aquests vam ser els textos elegits:

De ben endins (AM)
Poca Llum (GP)
El teu cos com el vi (AM)
Vell (GP) amb tast del vi

Tots els textos vam anar acompanyats de les seves respectives músiques magistralment interpretades del músic Gerard Marsal.

L’acte va agradar molt al públic assistent.


1 comentari: