diumenge, 5 de febrer del 2012

Adéu al Diari del Priorat

A continuació us deixo el darrer article que NO sortirà mai al "Diari del Priorat" perquè s'ha tancat sense previ avís. Alguna cosa ha degut passar que s'ha acabat sense més ni més.

Adéu al “Diari del Priorat”

Al Priorat ens hem quedat sense “Diari” i tot sembla degut a la mala “premsa” que tenia entre els polítics i “forces vives”, que es veu que al Priorat encara existeixen, i que qualsevol cosa que els sembla que els pots fer mal, carreguen sense compassió sobre allò sense tenir en compte (com sempre) a la ciutadania que, en principi, són a qui haurien de servir i no fer-los servir.

No sé exactament què ha passat, no buscaré culpables amb noms i cognoms (que hi són), però com deia al començament hi ha una sèrie de gent que es pensen infalibles, intocables i que poden destruir a qui sigui si pensen que els poden perjudicar en els seus tripijocs de casino (volen fer “alta política” de la política diària); i estem parlant d’alcaldes i regidors dels nostres pobles!

Quan un mitjà de comunicació és vetat pels de dretes i pels d’esquerres, pels de centre i pels que no són ni una cosa ni l’altra, deu ser que estan fent una bona feina i que aquest molesta als qui manen perquè diuen coses que la gent no hauria de saber. Però també passa que a certa gent de certs llocs encara els afecta l’antic virus del “pobleritis” i no compren el “Diari” perquè pensen que parlen sempre del poble del costat i del seu mai no diuen res. Una crítica és no comprar el “Diari” per aquest simple pensament, que probablement no sigui cert, però que algú ha “venut” com a cert i l’altra cosa és aprofitar el mitjà de comunicació que tenim, i sinó ens agrada fent coses per a canviar-lo; jo em vaig apuntar això últim i ja veieu com m’he quedat… sense “Diari”.

Gràcies per ser-hi, malgrat els qui no volien que hi fós.
Agustí Masip

P. D. Si algú sap alguna cosa del què ha passat que ens ho expliqui, si us plau!

5 comentaris:

  1. vaja, una llàstima, i una passa enrere.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu interés, però ja veus que les coses no pinten bé.

      Elimina
  2. Em sap molt de greu. I tant de bo se sàpiguen aviat les causes d'aquesta tancada fulminant del Diari del Priorat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, però les coses mai són fàcils i menys la llibertat d'expressió; es veu que a alguns polítics encara els fa por. Malament rai!

      Elimina
  3. Hola Agustí!!

    La veritat és que ara me n'assabente.

    Jo sóc un valencià empeltat a Falset, ajuntat amb Mar Carrillo(dels Liros), que et conec de vista. Quan et veja ja et saludaré.

    Mentrestant, et faig saber allò que volia publicar al diari.

    WIIMAX ESTAFA
    Som dos persones treballadores i el que no vam pensar quan donàrem una fiança de 230 euros per donar-nos d’alta en la companyia proveïdora d’internet WIMAX GLOBAL ACCESS(del grup British Telecom) és que tot acabara d’una manera tan trista. Nosaltres per falta de servei en determinats moments van decidir donar-nos de baixa, fent els tràmits pertinents i tornant tots els aparells. Des d’aquest moment fins ara han passat més de dos mesos i després d’efectuar nombroses trucades a un 902 només hem aconseguit que ens donen llargues o que fins i tot se’ns en foten a la cara (passant-nos a un departament on mai agafen el telèfon).
    Per aquest motiu m’agradaria que aquest fet estigués en coneixement de la gent de bé per tal que invertiren els calers en altra banda. Moltes gràcies.
    Mar i Pere(Falset)

    Salut i coneixement!!*!!

    ResponElimina