dissabte, 10 de març del 2012

MOTS DE VI

MOTS DE VI
VI, MÚSICA, LITERATURA, ART: UN RELAT MULTISENSORIAL DEL MÓN DEL VI AL PRIORAT



El proper dijous, 22 de març, a les 19 h, es farà la presentació del projecte MOTS DE VI a Arts Santa Mònica (La Rambla,7, de Barcelona).


El projecte pretén ser un relat multisensorial del món del vi al Priorat on s’intenta “explicar” poèticament un “moment de vi” a través de diverses disciplines artístiques que utilitzen diferents canals sensorials per comunicar-se. MOTS DE VI ha reunit quatre artistes de la comarca del Priorat i de fora per tal d’investigar conjuntament aquestes possibilitats expressives.


MOTS DE VI uneix el món de l’art i el sector productiu del vi de la comarca del Priorat, tot ressaltant el seu alt contingut de creativitat.


16 cellers de la Comarca del Priorat aporten cadascú, un dels seus vins per tal que serveixin d’inspiració a diverses disciplines artístiques.
Així doncs, de cada vi s’ha fet un relat (en prosa o en vers), una il•lustració i una melodia.


L’Agustí Masip ha realitzat els poemes i en Gabriel Pena els relats en prosa. Josep Barjuan ha fet les il•lustracions utilitzant, com a pigment, els mateixos vins. Gerard Marsal ha composat les melodies.


Literatura, arts visuals i música ens arriben a través dels sentits de la vista i de la oïda; el procés culmina amb el tast dels vins, que han inspirat les altres aportacions artístiques, que a través del gust i de l’olfacte tancaran el cicle sensorial da cada relat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada